mayhemsport.no © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

 

News

 

 

• Nyheter »

Mer info kommer.

 

• Nyheter »

.........

 

• Nyheter »

.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legend mk2'en er downhill race maskinen til banshee. Og etter flere år med utvikling og da den endelige mk2 versjonen ble klar for markedet, så har de skapt en utrolig aggressiv utfor ramme som er klar for alt. Få eller ingen annen dh ramme har like stiv bakende som legend rammen har. Mye av stivheten kommer fra banshee's ribbede rør som de bruker i bakrammen. Og der etter gir banshee rammen en utrolig styrke og vridnings stivhet.

 

De har gått fra 7" - 8.5" som mk1 versjonen hadde til en mer funksjonabel 8" som er mer standard på de fleste dh rammer nå til dags.

 

Også har den fått en mer race geometri en den forrige. Noe som gjør den utrolig kjapp og leken i løypene, tråkke egenskapene er noe som er utrolig unikt i forhold til andre rammer. Den har svært lite gynging i tråkket, men den er aktiv samtidig i terrenget. Noe som gjør den en glede å trø på i det røffe og der det tells i en konkuranse.

 

Svinge egenskapene er ganske typisk fra banshee. Kvikk og med lite motstand. Mye av det skyldes også fra rammens lave vekt punkts fordeling. Her blir du som en kanonkule ut av svingene. I terrenget holder rammen seg veldig stabil og viser deg gang på gang at den gjør jobben den er laget til, skikkelig.

 

1.5" styrerør hjelper på styrken i fronten, pluss den gir brukeren en mulighet til å kjøre på zero stack headsett for de som vil ha en lavere front. Eller standard 1.5" headset.

 

Mer info om geometri fåes HER

 

1.5" styrerør.

Iscg05

Ribbede rør i bakramme.

Hydroformede 7005 alu rør.

Str: S/M/L

Farger: 2013,  Black powdercoat. Kawasaki green. Raw. 

 

Kan også leveres med diverse dueler shock med titan fjær uten pris tillegg. Eller fox rc4 shock med titan fjær istedet for original stål, mot en oppgradering på 1190.- (Husk å oppgi riktig hardhet før kjøp) Brukt fjær byttes ikke.

 

Ramme med Dsp dueler shock med ti fjær, 18990.-

Ramme med 2013 marzocchi 888 rc3 evo Ti v2 eller Fox40 rc2 kashima, dsp dueler m ti fjær, straitline silentguide, + loaded amx styre og loaded amx direct mount stem. 33000.-

 

Ta kontakt på jarle@mayhemsport.no for bestilling el ved spørsmål.

 

Flere bilder av rammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info kommer.

 

 

Info kommer.